3 tips om je feestje leuker te maken

Wanneer je een feestje viert wil je het liefst dat mensen het feest onthouden. Vooral in deze coronatijden zijn contactmomenten met andere heel waardevol. Natuurlijk moet je de anderhalve meter aanhouden, maar wanneer je dit doet is het samenkomen met andere voor veel mensen iets waar ze lang aan zullen denken. Geef je bijvoorbeeld een klein feestje wanneer dit weer mag? Dan heb ik drie leuke tips op een rijtje gezet hoe jij dit feestje nog leuker kan maken!

Tip 1 – Geef een thema aan het feestje

Het is altijd leuk om een thema te geven aan een feestje. Je kan dit namelijk zo gek maken als je zelf wilt, maar elk thema zal voor een extra beleving zorgen waardoor mensen het niet snel meer zullen vergeten. Wanneer iedereen verkleed is en er slingers en versiering hangen van één thema, zal je een enorm leuke sfeer creëren. Denk bij thema’s bijvoorbeeld aan Halloween, de 80’s of carnaval.

Tip 2 – Een persoonlijke draai

Je kan de locatie helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Toch is het leuk om er een persoonlijke draai aan te geven. Maak bijvoorbeeld posters met bijvoorbeeld ‘Jan’s Halloween feestje’ of ‘Marit 18 jaar’ erop. Zo kunnen mensen foto’s hiermee maken en zullen de herinneringen voor altijd blijven. Verder is het ook leuk om kleine dingen persoonlijk te maken zoals slingers of bekers. Een slinger maken kan je tegenwoordig makkelijk doen. Je kan er leuke foto’s op zetten en zo maak je jouw feestje persoonlijker. Dit kan bijvoorbeeld op www.hetfotoalbum.nl.

Tip 3 – Spelletjes

Iedereen houdt van spelletjes. Zorg dat je dan ook spelletjes kan doen op je feestje. Op kinderfeestjes zijn spelletjes altijd een groot succes, maar bij jongeren en volwassenen kan je ook spelletjes toevoegen om extra sfeer te maken. Doe bijvoorbeeld een keertje stoelendans op de avond. Het klinkt ouderwets, maar blijkt altijd nog een groot succes te zijn. Bij jongeren feestjes is het ook altijd een aanrader om drankspelletjes zoals beerpong klaar te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *