Geen categorie

Alles over Ralph Lauren

Wist je dat het merk Ralph Lauren een ontzettend lange geschiedenis heeft? Het merk Ralph Lauren is namelijk in 1967 voor het eerst ontstaan door de ontwerper door een stropdas op de markt te brengen. Later zijn er meer kledingstukken op de markt gekomen zoals bijvoorbeeld sjalen, en nog meer items. Nadat steeds meer items van het merk een succes begonnen te worden besloot ralph lauren ook een volledige collectie aan polo’s uit te brengen voor mannen. Deze collectie van kleding werd zo goed ontvangen en was zo populair dat hij ermee de coty hall of fame prijs kreeg. Vervolgens opende hij in 1981 zijn eerste winkel in de straten van london.

Meer kleding lijnen

Je kunt kleding van Ralph Lauren nu eenvoudig aanschaffen via Hans Voortman, maar vroeger waren die mogelijkheden een stuk minder. Zo werd in 1991 de zogenaamde polo bear op de markt gebracht. Di was een volledige lijn van kleding met de bekende beer, die we op de dag van vandaag op veel verschillende kledingstukken van het merk zien. Deze lijn sloeg toen niet aan maar later besloot ralph lauren een zogenaamde sport collectie uit te brachten dat een groot succes bleef te zijn. Ook werd het merk de officiële outfitter van Wimbledon en kon je op nog veel meer andere sport evenementen kledingstukken van het merk terugzien.

Een grote collectie

Doordat Hans Voortman zo’n grote collectie heeft aan kledingstukken van Ralph Lauren is de kans groot dat er altijd wel een geschikt model voor jou tussen zit. Zo kun je dus kiezen voor een mooie trui, een mooie polo, of misschien wil je wel voor een van de accessoires van het merk gaan? Een tijdje terug heeft het merk ook besloten om te gaan starten met het ontwikkelen van sneakers. Deze zijn een groot succes en zijn te combineren met veel verschillende outfits. Kies bijvoorbeeld voor een gaaf witte sneakers die je met een casual maar ook een zakelijke outfit kan dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *