Geen categorie

Dames Bikerjack

horloge graveren

Een Dames Bikerjack is een kort leren jasje en is geïnspireerd ofwel nagemaakt van de jassen van motorrijders. Een dames bikerjack is vaak voorzien van metalen details en geeft daarmee je outfit een stoere uitstraling. Je kunt een bikerjack met alle modetrends combineren en daarom is een dames bikerjack dan ook een must have voor in je kledingkast. In de winter kun je een dames bikerjack combineren met een fijne dikke trui, een dikke shawl en een spijkerbroek. Wanneer je deze look combineert met leren laarzen of stoere boots heb je een stoere outfit. Zorg ervoor dat je een bikerjack dan ook niet te klein koopt want dan kun je hieronder geen trui meer dragen. Een bikerjack mag ook niet te groot worden gekocht want dan wordt het jack te pompeus. Pas een bikerjack altijd met een trui aan zo weet je zeker dat de maat goed is.

Heren Bikerjack

Het Heren Bikerjack domineert al jaren de modetrend bij mannen wanneer het gaat om leren jassen. Een heren bikerjack is mannelijk en stijlvol een heeft bovendien een stoere uitstraling. Door zijn veelzijdigheid is een heren bikerjack op verschillende manieren te dragen en is daarom ook één van de meest gedragen jassen bij heren. Met een heren bikerjack kun je verschillende stijlen combineren en ga je voor stoer, chique of casual. Je kunt een heren bikerjack dragen in elk seizoen. In de winter combineer je het bikerjack met een stoere dikke trui en een wollen das. In het voorjaar draag je onder je bikerjack een eenvoudig wit T-shirt op een zwarte spijkerbroek. Ook bij een heren bikerjack is het belangrijk dat je de juiste maat koopt want een te klein jack is geen gezicht, maar dat geldt ook voor een bikerjack dat je eigenlijk te groot is.

Een bikerjack kopen

Wanneer je een bikerjack gaat kopen let dan op de kwaliteit van het leer. Voor een goede kwaliteit bikerjack betaal je veel geld, maar dan heb je er ook vele jaren plezier van. Natuurlijk kun je ook een bikerjack van imitatieleer kopen, maar dan weet je zeker dat binnen de kortste tijd het ‘leer’ gaat scheuren en de kleur van het jack vervaagd. Niet doen dus! Spaar liever wat langer en koop een echt leren bikerjack zodat je er veel jaren plezier aan kunt beleven. Zowel het dames bikerjack als het heren bikerjack zijn niet onderhevig aan modetrends en daarom kun je ze gewoon jaar na jaar uit je kast halen en opnieuw combineren met de nieuwste mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *