Geschenk

Een geschenk uit duizenden!

horloge graveren

Een geschenk geven aan iemand is lastiger dan gedacht. Je wilt immers iets geven wat ook echt gebruikt gaat worden. Een doos chocolade is verleden tijd! Tegenwoordig zoeken wij unieke cadeau ’s om te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een horloge graveren? Uniek exemplaar en tevens ook zeer handig om te gebruiken. Zo heb je genoeg mogelijkheden en kan jij het horloge graveren zoals gewenst. Maar nu rest alleen nog de vraag wat ga je erop laten zetten en hoe?

horloge graveren

Schakel de hulp in van een expert!

Mocht jij opzoek zijn naar een bedrijf die graag met je meedenkt, dan ben je bij Greenwatch.nl aan het juiste adres. Hier vind je niet alleen expertise maar ook kennis en enthousiasme. Het prettige van dit bedrijf is dat geen opdracht te gek is. Het graveren van de horloges dient nu eenmaal op de goede manier te gebeuren.

Zij hebben tevens meer dan vijf jaar ervaring op dit gebied. Hierdoor ben jij verzekerd van een schitterend resultaat en dat ook nog eens betaalbaar! Het graveren zal op de achterzijde van het horloge gedaan worden. In vijf stappen wordt jouw bestelling waargenomen.

Stap 1: Kies het horloge die jij graag als geschenk wilt overhandigen.

Stap 2: Kies hetgeen wat jij erop wilt laten graveren

Stap 3: Vergeet niet om het lettertype aan te geven!

Stap 4: Greenwatch.nl gaat voor je aan de slag

Stap 5: Even inpakken in je eigen cadeauverpakking en vervolgens kan je het overhandigen.

Greenwatch.nl geeft graag de garantie dat het netjes en naar behoren wordt uitgevoerd. Een levering van een aantal dagen zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Greenwatch.nl maakt het mogelijk om vrijwel iedere horloge te graveren. Alleen het Java horloge is helaas niet mogelijk. Dit omdat de achterzijde van glas is gemaakt en daar hebben zij niet het juiste materiaal voor. Let er tevens ook goed op dat je het formaat in de gaten houdt. Hoe groter het horloge is, des te meer erop gegraveerd kan worden!

horloge graveren

Natuurlijk kan het voorkomen dat je nog niet weet wat je erop wilt laten plaatsen. Neem daarvoor gerust een kijkje op de bovenstaande website! Hier vind je handige tips en weetjes om zo een keuze te kunnen maken. Ook wanneer je het daar niet kunt vinden maken zij het mogelijk om contact op te nemen met hun.