Pinpas

Een Visa world card gewenst? Houd rekening met deze aspecten

De Visa world card staat bekend als een van de beste – zo niet de beste – creditcards die je maar kunt krijgen. Sowieso is het algemeen bekend dat de creditcards van Visa tot de meest geaccepteerde cards wereldwijd behoren. Bovendien doet Visa er alles aan om je betalingen veilig te maken en heeft men een alert klantenserviceteam paraat staan als er eens iets mis gaat. Om het jezelf in de toekomst zo makkelijk mogelijk te maken met je Visa world card volg je de hieronder beschreven tips.

Houd de bestedingslimiet in de gaten

Normaal gesproken kun je bij Visa een bestedingslimiet aanvragen van tussen de duizend en de vijfduizend euro. Probeer van tevoren goed te bedenken aan welke limiet je genoeg hebt en houd daar dan in het vervolg ook rekening mee. Goed om te weten is overigens dat Visa een inkomenscheck kan uitvoeren om te controleren of de limiet wel past bij je inkomsten patroon.

De jaarlijkse bijdrage

De jaarlijkse bijdrage van een Visa world card bedraagt 36,50. Het is slim om deze kosten altijd mee te nemen in je jaarlijkse begroting. Een tweede pasje voor eenzelfde account kost overigens 16 euro per jaar extra.

visa world card

Vergeet je verzekeringen niet

Als een door jou gekocht product gestolen wordt of te snel beschadigd raakt is dat uiteraard heel vervelend. Vergeet in dat geval echter niet dat je een beroep kunt doen op de Visa-verzekeringen, mits je via Visa je aankoop hebt gedaan natuurlijk.

Overweeg prepaid

Een interessante optie die Visa tenslotte biedt is om een prepaid card te nemen. Hierbij stort je zelf van tevoren een tegoed op het saldo van je creditcard. Dit saldo kun je vervolgens vrij besteden. Het voordeel van deze methode kan zijn dat Visa niet gaat kijken welk bestedingslimiet voor jou zou moeten gelden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *