Geboortekaartjes voor je baby

Geboortekaartjes

Woohoo jullie krijgen een kindje. Je bent in verwachting of hebt net een kindje gekregen. In dat geval wil je de geboorte van jullie kindje op een leuke manier aankondigen. Geboortekaartjes zijn in dat geval de perfecte oplossing. Met een geboortekaartje kun je je helemaal uitleven. Kleur, lettertype, een lief gedichtje, icoontjes om de geboortegegevens te noemen. Je hebt je alle vrijheid om je creatieve kant te laten zien. Bij 4cards is dat zeker mogelijk.

Geboortekaartjes

Verschillende soorten geboortekaartjes

Het leukste is natuurlijk als je zelf een geboortekaartje voor een jongen of een meisje kan ontwerpen. Een unisex kaartje is daarbij natuurlijk ook een mooie optie. Je kiest een basis ontwerp en past de teksten aan of je maakt meer aanpassingen, zoals een andere kleur, foliedruk of een origami figuurtje. Wist je dat je bij 4cards een gratis proefdruk kan bestellen? Zo heb je toch een idee hoe het eruit gaat zien en hoef je er niks voor te betalen. Daarnaast zijn ze zeven dagen per week bereikbaar, dus je kan ze op vrijwel elk moment contact opnemen. Ook zijn de verzendkosten standaard laag. Kort samengevat, om geld hoef je aan het begin niet druk om te maken.

Ontwerp van een geboortekaart

Een geboortekaartje kun je op verschillende manieren ontwerpen. De leukste kaartjes zijn natuurlijk degene die je zelf maakt. Een bestaand ontwerp kun je heel makkelijk 100% uniek maken met de handige ontwerptool. Door je ideeën uit te beelden kun je eindeloos ontwerpen met elkaar mixen, waardoor je het perfecte resultaat krijgt. Weet je het geslacht nog niet van jouw kindje? Maak dan twee versies voor de geboortekaartjes of natuurlijk een unisex kaartje. Je slaat al jouw favoriete ontwerpen eenvoudig op in jouw eigen collectie. Verder kun je ook foliedruk toevoegen aan het geboortekaartje. Zo heb je een zilverfolie, koperfolie en goudfolie. Wil je liever afgeronde hoeken? Een echt strikje of een houten elementje toevoegen? Er zijn heel veel mogelijkheden voor geboortekaartjes bij 4cards. Als je zelf niet zoveel inspiratie hebt, kun je altijd naar de meest populaire samenstellingen op de site kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *