Geschenk

Het bekendste pennen merk

bic-style-pennen-bedrukken-stuleclear-300x300-1

In de afgelopen tientallen jaren heeft BIC al bewezen dat het één van de bekendste merken is in de pennen industrie. Laat je als bedrijf een Bic pen bedrukken dan weet degene die hem krijgt direct dat het bedrijf houdt van kwaliteit. Als relatie is dat altijd een fijne gedachte, kwaliteit is niet alleen leuk om te krijgen maar ook om weg te geven. Zelfs de eerste bekende Bic pen waarmee de wereld is veroverd is nog steeds beschikbaar in het assortiment van promo2000.nl. Nog nooit is er een pen geweest die zo lang al domineert in de markt van de pennen.

bedrukte-Bic-m10-pennen-300x300-1

Digitaal pennen bedrukken

Een aantal exemplaren van BIC zijn geschikt om digitaal te bedrukken, de mogelijkheden worden hiermee vergroot. Met de jaren is BIC nog andere producten gaan ontwerpen dan alleen pennen. Het assortiment is uitgebreid met potloden, markers, lijmstiften en vele andere bureau accessoires. Wat je ook nodig hebt op kantoor, in het assortiment van BIC is het te vinden. Verwacht je meer van een pen en vind je een kunststof exemplaar niet de goede uitstraling hebben? Een metalen exemplaar is van perfecte kwaliteit voor dierbare relaties.

bic-pennen-bedrukken-bedrukte-bic-pennen

Op de website van promo2000.nl kun je met de ontwerper zelf de tekst invoeren die je op de pen wilt hebben. Standaard is er 1 kleur beschikbaar, wil je 2 kleuren dan wordt er een meerprijs gerekend. Een opdruk op de clip is ook mogelijk. Op een aantal manier kun je de gewenste combinaties samenstellen. Onder andere de clip, de pen zelf, of de kleur van het stopje kun je zelf selecteren.