GeschenkTips

Het grootste evenement van het jaar

In samenwerking met een aantal bedrijven organiseren wij het grootste evenement van de Benelux. Het wordt legendarisch, spectaculair en om nooit meer te vergeten. Het evenement draait alleen maar om vrijheid en genieten van het leven. Er zijn verschillende stands waar je erachter kunt komen wat je doelen zijn in het leven, je kan met een gelovige praten en iemand die in de toekomst kan kijken voor je. Het draait bij dit event om jou en daarom willen we het groter maken dan ooit.

Er moet nog van alles geregeld worden

Zo’n groot evenement organiseren is niet gemakkelijk. Er komt ontzettend veel bij kijken, zoals hoeveel mensen komen er? Hoeveel drank en eten moet er worden ingekocht? Welke artiesten gaan we uitnodigen? Welk thema wordt er aangehouden? Allerlei vragen die spelen bij het organiseren van het evenement. Omdat er op het evenement van alles en nog wat zal zijn en voor iedereen wat wils, gaan wij onder andere een mobiele bar huren die langs de tafels rijdt en ongelimiteerd cocktails maakt. Daarnaast willen we ook een koffiemachine huren. Dit voor de mensen die toch liever een kopje koffie willen dan een exotische cocktail. Voor de wat jongere gasten hebben we ook gedacht aan een mobiele suikerspinmachine.

Afzeggingen

Met organiseren krijg je ook vaak te maken met afzeggingen. Ook dit jaar helaas weer meer dan gehoopt. Hier moeten we ook rekening mee houden. Dit heeft natuurlijk ook consequenties voor onze kosten. Die moeten ook worden aangepast.

Uiteindelijk houd je overal wel rekening mee, maar er kunnen natuurlijk altijd onverwachtse dingen gebeuren.

De dag van het evenement

De gasten stromen rustig binnen en het wordt al langzaam druk. Met een nieuwe actie dit jaar hopen we dat er geld kan worden gedoneerd aan een fonds naar keuze. We vinden omzet draaien heel belangrijk, maar iets terug doen voor de maatschappij nóg belangrijker.

De gasten hebben het naar hun zin en er wordt gedanst en gedronken. De jongeren genieten van het opblaasparadijs en ik hoor veel mensen positief over de cocktails en de toekomstvoorspellers. Een goede combinatie al zeg ik het zelf.

Met dit fantastische succes zijn wij opnieuw het grootste evenement van de Benelux. Volgend jaar willen wij dit weer overtreffen maar dan waarschijnlijk ergens in Europa. De plannen zijn groot in ieder geval. Nu er ook steun is gekomen van de overheid, kunnen wij makkelijk uitbreiden met alle partijen die meedoen. Hopelijk sluiten we dit evenement af met een grote vuurwerk knal buiten waar iedereen versteld van zal staan en daarmee gelijk uitnodigen voor het volgende jaar.