Het vinden van de perfecte puzzelmatten 

Perfecte puzzelmatten 

Voor een mooie judo zaal of een plek waar je goed kunt gaan trainen zijn puzzel maten echt ideaal. Ze dienen voor veel dingen ze beschermen je voor als je een keer valt wat regelmatig voorkomt als je een vechtsport beoefend. De puzzel matten zijn zeer geschikt vaan een sportschool, fitnessruimte, sporthal of zelfs een boksring. De puzzel maten kan je heel eenvoudig in elkaar puzzelen vandaar ook de naam. Ze liggen heel stevig op de rond en verschuiven amper het is dus de ideale mat voor vechtsporten of andere sporten.

Zachte ondergrond

Het is ook heel belangrijk om tijdens je training niet geblesseerd te raken daar helpt een zachte ondergrond bij met een puzzelmat heb je altijd een zachte ondergrond en maakt het is dan ook niet uit als je is een keer op de grond valt of gegooid word.  

Een puzzelmat kan gebuikt worden voor heel veel doeleindes, maar het meeste wordt het gebruikt voor de fitness voor bescherming voor de vloer of materiaal. Wat de puzzelmatten zo ideaal maakt, is dat je ze heel makkelijk in elkaar legt maar ook heel makkelijk weer uitelkaar haalt en overal mee naar toe kan nemen. Bijvoorbeeld als jij nou ergens met vrienden wilt gaan boksen kan je de matten gewoon meenemen in de auto je stapelt ze op en legt ze in de auto.

Puzzel matten zijn heel handig voor in jou dojo een dojo betekent judozaal. Puzzelmatten zijn erg gewild dat komt ook mede dankzij de prijs waardoor ze verkocht worden gelukkig zijn die matten niet heel duur en kan je zo voor een goede prijs al kopen. Om deze reden is het zeker aan te raden om hier eens te kijken.

Judo mat

Een echte judo mat is wel een stukje duurder, maar die zijn ook speciaal gemaakt om op te judoën. Die matten zijn speciaal met banen aan elkaar verwerkt hierdoor is de mat aan de bovenkant naadloos alleen tussen de matten zit een kleine naad, maar die zorgt er juist voor dat de matten goed aan elkaar vast blijven zitten en dus niet heel vervelend blijven verschijnen. Dat is nog een nader voordeel aan de puzzelmatten, omdat je die matten heel makkelijk in elkaar zet net zoals een puzzel kan je hartstikke veel tegelijk doen en koste het super weinig tij om het in elkaar te zetten. En omdat het een soort van puzzel is zit het ook super stevig aan elkaar vast en verschijnt het echt bijna niet super handig dus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *