Geen categorie

Een korte broek op een professionele manier

De warme dagen zorgen ervoor dat de verleiding steeds groter is om een korte broek te dragen naar het werk, en ja waarom eigenlijk niet? De meeste bedrijven, voornamelijk kantoorwerk, hanteren de regel dat mannen geen korte broek mogen dragen. We gaan echter naar een tijd toe dat dit steeds meer geaccepteerd wordt. En logisch ook, een korte broek kun je namelijk heel goed dragen en toch professioneel overkomen. 

Overleg het met je baas

Weet je niet zeker of je baas hiermee akkoord gaat? Vraag het op de man af. Alleen zo kom je er snel achter of dit wel of niet geaccepteerd wordt. In de meeste gevallen zal je een antwoord krijgen als: Liever niet, dat staat namelijk niet professioneel. Maar wat als jij het tegendeel kan bewijzen?

De Chino

Als je er dan voor kiest om een korte broek aan te trekken, ga dan voor een chino korte broek. Dit zijn namelijk ontzettend nette broeken die je perfect kan combineren. Ga bijvoorbeeld voor een donkerblauwe kleur Chino, met mooie bruin gelakte schoenen eronder. Dit geeft namelijk net een extra touch aan je professionaliteit. We raden je af om een felle kleur naar het werk te dragen, dit staat namelijk minder professioneel. 

Combineer

Je weet nu in ieder geval welke korte broek je naar het werk kan dragen. Nu is het natuurlijk belangrijk om deze op de juiste manier te combineren. Een lange blouse is in dit geval te warm, daarom is een blouse met korte mouwen enorm geschikt voor op een Chino. Wat je bijvoorbeeld ook kan doen is een Chino combineren met een polo shirt. Kijk hier naar herenkleding grote maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *