Wellness

Kwalitatieve Matrassen 90×200

matrassen 90x200

Het gebruik van een kwalitatief matras is erg prettig. Zo zorgen kwalitatieve matrassen 90×200 ervoor dat je een prettige nachtrust ervaart. Het matras is dus een belangrijk onderdeel van je beddengoed. Naast een kwalitatief matras, is het van belang om een gebruik te maken van een kussen, het liefst een bij je lichaam past. 

matrassen 90x200

Matrassen 90×200

Het matras van 90×200, heeft een breedte van 90 centimeter en een lengte van 200 centimeter. Dit matras is dus niet geschikt als een tweepersoonsbed, maar als een eenpersoonsbed. Echter is het matras wel redelijk breed, zeker in vergelijking met het matras van 70 centimeter breed. Daarnaast is het matras geschikt voor mensen met een lengte tot ongeveer 180 centimeter. Dit komt doordat er een aantal centimeters verloren gaan door het gebruik van een kussen. Het advies is dan ook om voor een ruime keuze te gaan. Dit zorgt voor extra comfort. 

matrassen 90x200

Is een matras met binnenvering iets voor mij?

Een matras met binnenvering is vooral geschikt voor mensen van 40 tot 95 kilo gram. Het matras zal ieder lichaam goed ondersteunen en zorgen voor een frisse ventilatie. Daarentegen is het matras niet geschikt als je allergisch bent voor huisstofmijt. Echter is qua hygiëne alles op orde. Zo is het wel mogelijk om de antibacteriële hoes af te ritsen. Op deze manier kun je deze hoes in de wasmachine wassen. Dit zorgt ervoor dat je matras schoon en netjes blijft.