Tips

Ontdek de regio op een leuke manier

rijden-op-een-e-chopper

Wil je er echt een dagje uit maar wel actief bezig zijn? Met e-chopperhuren.nl heb je beiden. Met het gezin of met familie en vrienden rijd je door schitterende bossen heen of ontdek je landschappen die je nog nooit hebt gezien. Groot voordeel is dat je tijdens het rijden op de chopper geen helm op hoeft. Voel tijdens een warme zomerdag de wind door je haren gaan, met de zon op je gezicht maak je een rit om nooit te vergeten.

rondje-touren

Rij de route die wordt aanbevolen

Heb je een bepaalde verhuurlocatie in gedachten om je shopper te huren dan weten zij precies welke route je moet rijden, maar wil je een eigen route rijden dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt je eigen smartphone op het stuur bevestigen, zo vind je in ieder geval altijd de route terug. ben je met een groep vrienden dan is het zelfs mogelijk om de choppers te laten brengen op de locatie die je wenst. Bij e-chopperhuren.nl wordt het wel erg eenvoudig om een chopper te huren. 

Touren-met-E-chopper

Meerdere verhuurpunten

Een chopper huren kun je op verschillende locaties doen, de locaties hebben ieder hun eigen aantal choppers die je kunt huren. Bij Maasduinen zijn er bij het vakantiepark bijvoorbeeld 5 choppers te huur. Heerlijk rondtoeren in de omgeving van Limburg, je kunt zelf kiezen hoelang je de chopper huurt. Wil je starten vanuit het centrum van Helmond dan staan er maar liefst 20 choppers voor je klaar. Ge niet zonder geluid maar wel met een flitsend model van een tour door de omgeving van Helmond.