DecoratieTips

Opvulmateriaal voor een stevige verzending

Steeds meer bedrijven zijn zich gaan richten op de online verkoop van hun producten. Juist door de coronamaatregelen van de afgelopen periode werd het voor veel bedrijven en organisaties duidelijk hoeveel mensen er eigenlijk online hun producten willen bestellen. Daardoor zijn veel bedrijven zich meer gaan richten op de e-commerce met het gebruik van een online webshop. Door deze online webshop op de juiste manier in te richten kan je veel klanten trekken die vervolgens hopelijk ook bij je blijven bestellen en over de goede ervaring met jouw bedrijf praten met de omgeving. Dat laatste is erg belangrijk, want door mond-tot-mond reclame kan je veel nieuwe klanten krijgen. Dat betekent direct dat jouw bedrijf ook meer kan gaan groeien. Toch is het dan wel noodzakelijk om die goede ervaring te creëren. Dat kan bijvoorbeeld gedaan worden door de producten op de best mogelijke manier te verzenden. 

Opvullen 

Opvulmateriaal speelt hierbij een zeer grote rol. Niet alleen zorgt het opvulmateriaal er namelijk voor dat het product op de goede manier is verpakt. Door dit materiaal zal er ook zeer weinig ruimte zijn in de doos, waardoor het product zou kunnen bewegen tijdens de verzending. Wanneer een product te veel ruimte heeft in de doos tijdens het verzenden, kan dat betekenen dat het product niet op de juiste manier aankomt. In sommige gevallen kan dit er zelfs voor zorgen dat het product breekt tijdens de verzending. Dat zal een ontevreden klant opleveren en tevens moet het product dan vaak opnieuw worden verzonden. Dat zal vervolgens ook weer extra kosten op gaan leveren en dus wil je dat voorkomen. Door de doos van de verzending dus goed op te vullen met bijvoorbeeld schuim, houtwol of instapak, zal je deze kans heel erg kunnen verkleinen. Zo zal jouw product op de juiste manier bij de klant aankomen. 

En de doos

De doos waarin het product verstuurd wordt is hierbij ook niet geheel onbelangrijk. Bij glas is het bijvoorbeeld altijd aan te raden om de producten in een zeer stevige doos te versturen. Daarnaast wil je het product met het opvulmateriaal ook weer niet te veel knellen in de doos. Dat kan er bij sommige producten namelijk voor zorgen dat het product alsnog zal breken. Zorg er dus altijd voor dat ook de doos stevig genoeg is voor het product dat wordt verzonden. Zo zal jij alle klanten blij houden met de juiste verzending van de producten naar de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *