De leukste schoenen voor onder je zomerse outfit!

 Trek die zomerse outfits en bijpassende schoenen maar uit de kast want het is zomer! Afgelopen voorjaar hebben we al even mogen genieten van een voorproefje met hoge temperaturen en dagen vol zon maar dat was nog maar het voorjaar. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en is de zomer dan toch echt begonnen! Warme, zonnige dagen waar we gretig van genieten en vooral buiten de deur te vinden zijn. Ben jij trouwens nog op zoek naar een leuk paar zomerse schoenen? In dit blog de leukste zomerse modellen voor je op een rijtje.

De sleehak

Twijfel je nog tussen classy of comfort? Ga dan gewoon voor een mooie middenweg. De sleehak heeft zowel de elegante uitstraling van een hak als het comfort van een sneakers. Een paar goede hakken maken van iedere outfit een succes. Toch zijn hakken niet altijd fijn om op te lopen, zeker niet in de zomer. De sleehak heeft een doorlopende hak waardoor het eigenlijk voelt alsof je op je sneakers loopt alleen is je zool een stukje gelift. Met name de sleehakken met een gebreide band om de voet en hak zijn weer helemaal in deze zomer. Daarnaast zijn deze schoenen ook voor het grotendeels open waardoor je voet prima kan ademen.

De blokhak of slingbacks

Is de sleehak toch net niet elegant genoeg voor jou? Dan ga je van de slingbacks, met blokhak, wel ontzettend blij worden. Deze hak is niet zo doorlopende als de hak van de sleehak waardoor het er een stuk chiquer uitziet. Uiteraard heeft die ook niet de comfort van de sleehak maar dat is maar waar je voor kiest. Deze schoenen doen je jurkjes er nog beter uitzien dan dat ze al zien. Vooral de blokhakken met een dun riempje zijn degene die je wilt hebben. Deze geven je voet een mooie zachte afwerking. Het schoenenmerk Toral heeft een paar prachtexemplaren in hun nieuwe collectie.

Loafers

Iets meer casuals zijn de loafers, of ook wel bekend als de instappers. Deze schoenen hebben de comfort van een sneakers en de hele goede voelen zelfs aan als een slof. Toch zijn ze alles behalve sloffig en kunnen perfect gedragen worden onder je zomerse outfit. Vooral de mocassins, die iets weg hebben van indianen schoenen, zijn ontzettend populair deze zomer.

Sandalen

Last but not least, de sandaal. De sandaal had altijd een beetje een oubollig imago maar is de laatste flink geüpgraded. Deze schoenen zijn perfect voor het zomerse weer en eigenlijk bijna overal onder te dragen. Op zoek naar een paar leuke, zomerse sandalen? Neem dan eens een kijkje bij de zomercollectie van Van Arendonk