Vakantie

Waarom je Tenerife bezoekt in je vakantie

Bezienswaardigheden Tenerife

Zoek je een vakantie waar je niet alleen heerlijk tot rust kunt komen op het strand, maar ook nog kunt genieten van een prachtige natuurlijke omgeving? Dan is tenerife voor jou het ideale eiland. In dit artikel lichten we graag toe waarom dat zo is. Zo vertellen we meer over de bezienswaardigheden Tenerife, en welke daarvan de moeite zijn om eens te bezoeken. Mogelijk heb je namelijk te veel keuze om uit te kiezen, en dat lees je snel in dit artikel.

Bezienswaardigheden Tenerife

Tips voor je vakantie 

Je wilt een vakantie waar je niet alleen kunt relaxen op het strand, maar ook veel bezienswaardigheden hebt om te bezoeken. Dan is Tenerife iets voor jou. Want zoals we al hebben aangegeven, vind je er enorm veel stranden. Hierbij kun je tevens een bar of restaurantjes bezoeken bij deze badplaatsen. Maar dat is lang niet alles op dit eiland. Zo vind je er een nationaal park wat je altijd een wilt bezoeken, met in het midden een grote vulkaan. Je kunt hier met de bus doorheen rijden, maar veel mensen kiezen er ook voor om er te hiken en wandelen. En dat kan tevens in het noorden door het Anaga gebergte. Dit is een gebergte met veel bossen, wat tevens tot de zee doorgaat. Het geeft dan ook een uniek beeld en is prachtig om eens doorheen te wandelen. 

Er is dus veel te doen, en er zijn genoeg stranden om tot rust te komen. Het weer is er tevens goed in de zomermaanden, maar ook aangenaam in de wintermaanden. Wanneer je voor een actieve vakantie gaat, kun je dus ook prima in de winter of herfst het eiland bezoeken. Wil je een vakantie boeken? Dan kun je een reisorganisatie zoeken die je daarbij helpt, veel daarvan bieden een vakantie aan naar dit eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *