Waarom kiezen voor condooms met smaak?

Iedereen heeft zijn of haar eigen seksleven. Op dat gebied houdt dus ook iedereen weer van iets anders. De een houdt van rustige seks en de ander heeft het liever iets extremer. Zo zijn er ook mensen die graag aan orale seks doen, maar dit wel veilig willen doen. Mensen die veel orale seks hebben, kiezen er vaak voor om een condoom met een smaak te gebruiken. Condooms met smaak zijn qua werking precies hetzelfde als iedere andere condoom. Het enige verschil is dat je nu condooms hebt die een smaakje hebben. 

 

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Denk bijvoorbeeld aan de smaken aardbei, chocolade, banaan en nog veel meer. Wanneer je dit nu voor het eerst hoort kan het zijn dat je dit eens zou willen proberen. Je kunt condooms met een smaakje op veel verschillende plekken kopen. Eigenlijk kun je deze condooms op dezelfde plekken kopen als waar je normaal gesproken je condooms haalt. Je kunt de condooms ook online bestellen. Als je hier geen tijd voor hebt kun je ook eens langs gaan bij de plaatselijke drogist of supermarkt. Hier kun je uiteraard nog steeds gewoon condooms kopen. 

Waar koop jij je condooms?

Condooms kun je dus kopen bij de plaatselijke supermarkt en/of drogist. Echter, zit niet iedereen erop te wachten om zijn condooms daar te kopen. Als je in de supermarkt bij jou in de woonplaats condooms wilt halen, kan het zo zijn dat je bekenden tegen komt. Dit kan een situatie opleveren die behoorlijk ongemakkelijk kan zijn. Mede hierdoor kiezen veel mensen ervoor om de condooms toch online te bestellen. Stel je wilt Durex condooms kopen via de officiële website, dan hoef je niet bang te zijn dat er op de verpakking groot ‘Durex’ komt te staan. 

 

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ouders of huisgenoten doorhebben dat jij condooms bestelt. Het is heel belangrijk om wel condooms te blijven gebruiken tijdens de seks. Tenzij dat je een vaste partner hebt en jullie beiden een kinderwens hebben natuurlijk. De kans op een soa of op een zwangerschap is vele malen kleiner wanneer je gebruik maakt van condooms. Er zal altijd een kans blijven dat het condoom niet werkt. Zo kan het condoom tijdens de seks scheuren. Als dit gebeurt, is het belangrijk om de volgende dag een morning after pil te kopen in de winkel. Zo weet je zeker dat er in ieder geval geen zwangerschap zal plaatsvinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *