Tips

Wat is een energetische behandeling en voor wie is het? 

Burn out Therapie

Wanneer je tegen problemen aanloopt en simpelweg geen oplossing kunt vinden in de traditionele manieren van therapie, dan is een energetische behandeling wellicht iets voor jou. De energetische behandeling is geschikt voor mensen die: 

Burn out Therapie
  • worstelen met hardnekkige klachten waar ze maar geen oplossing op kunnen vinden. Je hebt bijvoorbeeld al van alles geprobeerd maar de klachten komen telkens weer terug. 
  • het gevoel hebben dat ze steeds aan de zijlijn van hun eigen leven staan. Je laat je leven door anderen bepalen en vind het moeilijk om grenzen aan te geven. Je zet jezelf bijvoorbeeld altijd op de tweede plaats of zelfs lager.
  • een gevoel van leegte ervaren dat nooit helemaal weg lijkt te gaan. Je hebt je erbij neergelegd dat je nu eenmaal niet zo’n gelukkig mens bent. 

Zoals je ziet is de energetische behandeling dus geschikt voor mensen met uiteenlopende problemen. Het is niet zo dat je enkel met een specifiek type klachten deze behandeling kunt volgen.

Maar wat is het nu precies?

Een energetische behandeling – ook wel energetische therapie genoemd – is een holistische behandelvorm die zich richt op het gehele mens. Dat wil zeggen dat de focus niet alleen op het mentale ligt maar ook op het lichamelijke, emotionele en spirituele niveau. Je omgeving en jouw plaats daarin worden ook kritisch onder de loep genomen. De energetische behandeling is holistisch, wat wil zeggen dat het een alternatieve behandelwijze is. Holistische behandelingen richten zich specifiek op het lijf als geheel. Het zijn behandelingen waarin jouw lichaam en geest niet los van elkaar worden gezien. Dat zijn ze immers ook niet. 

Een ervaren coach

Een energetische behandeling van een ervaren coach kan je inzichten geven waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Zo kun je eindelijk die problemen aanpakken die simpelweg bij jou lijken te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *