Geen categorie

Wat moet een goede garage verkopen?

Bezienswaardigheden Tenerife

Stel, je wilt je eigen garage voor motoren beginnen. Wat zijn dingen die je dan moet verkopen. Want het blijft nooit alleen maar bij motoren. Tuurlijk kan je verschillende motoren verkopen zoals Harley davidson, Yamaha en mensen kunnen bij jou ook een kawasaki bobber kopen. Maar alleen dat is veel te weinig. In dit stuk tekst zullen een aantal dingen naar voren komen die echt elke garage nodig heeft.

Onderdelen

Elke garage heeft onderdelen nodig voor alle motoren die zij verkopen. Dit heeft twee redenen. Als eerste is het natuurlijk een stukje klantenbinding. Op het moment dat jij een klant een motor hebt verkocht en ze terugkeren met een kapot onderdeel die jij niet verkoopt, dan gaan ze naar de concurrent met als gevolg dat ze een nieuwe motor ook gaan kopen bij die concurrent. Daarnaast is het natuurlijk raar dat wanneer je een Kawasaki hebt gekocht je geen Kawasaki onderdelen kan kopen. Onder onderdelen vallen ook alle vormen van elektra, bijvoorbeeld Harley Davidson electra. Mocht je zelf niet zo goed zijn met elektra zorg ervoor dat je dan iemand aanneemt die dat wel is, want electra is een groot deel van een motor.  Zorg er dus voor dat je genoeg onderdelen in huis hebt van alle motoren die je verkoopt.  

Accessoires

Een goede garage heeft ook veel accessoires in huis. Mensen willen graag hun motor uitbreiden en dan moet je wel de juiste spullen kunnen aanbieden. Anders krijg je precies hetzelfde als dat zojuist is besproken waarbij mensen naar de concurrent gaan omdat die wel alles hebben. Onder accessoires vallen onder andere zadeltassen voor motoren, windschermen en andere dingen om de motor uit te breiden. Deze spullen hoeven niet per se van de merken zijn van de motoren die je verkoopt omdat veel van de accessoires om meerdere soorten motoren kunnen. En als je meerdere accessoires van verschillende merken hebt, hebben mensen genoeg keuze waardoor ze niet naar de concurrent zullen gaan. Samenvattend kan er gezegd worden dat het belangrijk is om niet alleen te kijken naar de motoren maar ook naar al het andere wat bij motorrijden komt kijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *