Geen categorie

Wat zijn Dad sneakers?

Er is weer een nieuwe trend opgedoken in modeland: de dad sneaker. De oplettende mode liefhebbers onder ons hebben het misschien al opgemerkt, maar bij bekende bloggers en vloggers duikt deze schoenentrend op. De hipste fashionata’s laten zich er graag in fotograferen. Hoe leuk is dat! Nou vraagt u zich misschien af wat dit voor schoenen zijn. Waarom zijn deze schoenen zo populair en hoe zien ze er uit? Ik ga het u allemaal vertellen.

Deze hippe schoenen kenmerken zich door een dikke zool. Dus als u meer lengte wilt creëren heeft u geen hakken meer nodig. U krijgt er zo een paar centimeter bij. Het zijn sportschoenen met veters en de schoenen zijn bewerkt met grove details. Dit geeft een stoere uitstraling aan de schoenen. Zo’n uitstraling waarmee u lijkt te willen zeggen dat u lekker uw eigen ding doet in het leven.

Voor wie zijn deze schoenen bedoeld?

Deze hippe nieuwkomers in modeland zijn geschikt voor iedereen die modebewust is en graag een stoere, sportieve look wil creëren. Met deze schoenen aan uw voeten zit u dus helemaal goed in het komende seizoen. Het is een uniseks schoen die zowel door dames als door heren gedragen kan worden. Er zijn zelfs kinder en baby items op de markt. Dit is erg leuk als u uw kindje compleet mode verantwoord wilt stylen.

Wat zijn de voordelen van deze schoenen?

Deze schoenen hebben veel voordelen voor de drager. In de eerste plaats ziet u er modebewust uit omdat u een nieuwe schoenentrend aan uw voeten heeft. Deze hippe schoenen zijn te combineren met elke kledingstuk dat casual of sportief is. Bijvoorbeeld onder een spijkerbroek of onder een sportieve rok.

Ook hebben dad sneakers een hoog draagcomfort. Het zijn officieel sportschoenen. Dit houdt in dat er ruimte is voor uw voet en dat uw voeten niet worden afgekneld. Het is een veterschoen, waardoor uw schoen precies goed kan vormen over uw voet. De veters kunt u zo strak of los doen als u zelf wilt. Lange stukken wandelen kon niet eerder in zo’n hippe outfit.

Wat zijn de nadelen van deze schoenen?

Een nadeel van deze schoenen is dat de schoen niet goed past bij formele kleding. Bij een net pak zullen de schoenen niet staan, omdat die stijl niet combineert met de stoere, sportieve look van deze schoenen. Tenzij u een mode statement wilt maken natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *