Geschenk

Zo kies je de leukste kerstpakketten voor je personeel

Pakket-met-eten

Het is nooit te vroeg om kerstpakketten uit te zoeken. Sterker nog: de meeste kerstpakketten worden eerder in het jaar uitgezocht om drukte te voorkomen. Vraag jij je af waarom je aan het einde van het jaar altijd de hoofdprijs betaalt voor een kerstpakket? En waarom is er eigenlijk zo weinig keuze? Kies je kerstpakketten een keer ruim op tijd en je zult tijd en geld besparen.

Italiaanse-kerstpakketten

Een kerstpakket voor ieder persoon

Als je veel verschillende mensen voor je hebt werken dan is het belangrijk om een kerstpakket te kiezen waar veel verschillende mensen blij mee kunnen zijn. Je wil dus een relatief algemene keuze maken. Een specifiek op de persoon gericht pakket kan ook heel leuk zijn maar dat is wellicht niet te doen met veel personeel. Populaire kerstcadeaus voor personeel zijn onder andere:

  • eten
  • drank
  • rituals
Kerstpakketten-2020

Alternatieven zoeken

Dit zijn wellicht de meest gekozen kerstpakketten. Vooral eten en drank zien we nog steeds veel, al neemt de populariteit daarvan wel af. Er zijn namelijk steeds meer mensen die niet drinken, bijvoorbeeld om gezondheidsredenen. Daarnaast is het met eten lastig dat je vaak met verschillende dieetwensen te maken hebt. Veel mensen eten glutenvrij of veganistisch. Anderen mogen juist geen noten, kaas of fruit omdat ze een allergie hebben. Een goed alternatief daarop is dan Rituals of andere verzorgende producten. Deze gebruikt vrijwel ieder mens en de echt dure versies kopen we zelden voor onszelf. Dat is dus extra leuk om cadeau te krijgen.