Financieel

Zonder toestemming een applicatie gebruiken

Beste Bank

De nieuwe systeem ook wel DeFi genoemd, (Decentralized Finance) is een bloeiende sector die steeds meer spelers weten te vinden. Traditionele exchanges nemen ook actie om DeFi te faciliteren. Binance heeft sinds kort een eigen Blockchain Smart Chain ontwikkeld, op basis van de Cosmos blockchain Beste Bank technologie. Op dit moment is DeFi bij de ontwikkeling van decentrale banken de belangrijkste ontwikkeling. Op kredietmarktplaatsen heeft DeFi in de ontwikkeling van de blockchain technologie.

Beste Bank

Zitten er ook risico’s aan?

De verschillende DeFi projecten zullen er ook voor zorgen dat er vele nieuwe verschillende tokens bijkomen die het systeem met zich meebrengt. Volgens Beste Bank zijn deze tokens vrij te verhandelen op de diverse huidige platformen die er zijn. Denk goed na want de meeste tokens zijn niet gereguleerd, geconcentreerd zijn op stichtingen die het eigendom in handen hebben. De meest gekke tokens komen er op de markt bij, voor je ermee in zee gaat dien je eerst goed onderzoek te doen. De markt is nieuw en er wordt veel mee geëxperimenteerd.

Ethereum

Veel financiële applicaties draaien momenteel op Ethereum, maar met andere systemen kan het DeFi systeem ook worden uitgebouwd. Dit is ook hoognodig voor de toekomst aangezien Ethereum het nu niet aankan. Dit vraagt dus heel snel om een oplossing, hierdoor is het gebruik ervan ook erg duur geworden. Beste Bank heeft onderzocht dat er soms wel 50 euro betaald moet worden aan transactiekosten, dit is wanneer je een munt wisseld met een ERC 20 token. Dit is niet goed voor het systeem en belemmerd in grote mate de groei.